corfupagina

Lastminute aanbiedingen

Corfu vliegtuigen op het vliegveld in Kerkyra

Corfu last minutes en vakantie aanbiedingen

Vanaf Nederland wordt er in de zomermaanden op zaterdag en maandag gevlogen op Corfu en vanaf BelgiŽ kun je vrijwel elke dag. Door het grote aanbod zijn er diverse vakantie aanbiedingen en last minutes te vinden voor Corfu op het internet of bij het reisbureau. Het hoogseizoen, juli en augustus, is het last minute aanbod minder en zijn de prijzen voor een reis hoger dan in het voor- of naseizoen. Wil je echter een specifieke accommodatie dan is het raadzaam om je vakantie eerder te boeken om teleurstellingen te voorkomen.

Het seizoen voor de last minute aanbiedingen start vanaf half april aangezien de eerste rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol half of eind april zijn. De laatste periode voor een goedkope vakantie is tot half oktober. Na de herfstvakantie zijn er vanuit Nederland geen rechtstreekse vluchten meer naar Corfu.

Reisorganisatie Sunweb heeft meer dan 40 accommodaties op Corfu en verspreid over het Griekse eiland. Vrijwel dagelijks nieuwe aanbiedingen en al vanaf Ä 199,- voor een reis inclusief vlucht en appartement.

We hebben diverse reissites en reisorganisaties geselecteerd waar je vaak een goedkope aanbieding kunt vinden. Bekijk ook zeker de reisvergelijker Corfulastminutes.nl voor een goede prijs voor je vakantie.

Links over Lastminute aanbiedingen